Appreciate inquiry een trukendoos of wondermiddel
U

Appreciate inquiry, trukendoos of wondermiddel?

Is Appreciate inquiry een trukendoos of wondermiddel? Marc Craps is organisatiepsycholoog en antropoloog. Hij leefde 15 jaar in Zuid- Amerika, alsnog-coöperant en universitair onderzoeker.

Momenteel is Marc Craps als hoofd- docent en onderzoeker verbonden aan het Centrum voor Duurzaam Ondernemen van de HUBrussel. Hij is ook stichtend lid van Cycloop, een netwerk van actie- onderzoekers die multi-actorprocessen in duurzaamheidsinitiatieven begeleiden, hier en in het Zuiden.

Wat is appreciative inquiry?

In het artikel “Appreciative Inquiry, trukendoos of wondermiddel?” vertelt hij over de toepassing van AI in een sloppenwijk van Uruguay, en waarom hij het “Inquiry”- stuk belangrijker vindt dan het “Appreciative”- stuk van Appreciative Inquiry.

Lees het artikel “Appreciative Inquiry, trukendoos of wondermiddel?”

 

TIP! Wilt u Appreciative Inquiry zelf succesvol leren toepassen? Kom dan naar de Basiscursus Appreciative Inquiry van Keynote Consultancy.

Meer lezen?

Wat is actieonderzoek?

Wat is actieonderzoek?

Wat is actieonderzoek? Dat is een logische vraag voor wie hier nog geen ervaring mee heeft.De naam zegt natuurlijk al het een en ander. Het is...

Lees meer